«Alle kan synge» – Prosjektkor

«Alle kan synge – prosjektkor» er et kurs som er åpen for alle ungdommar og voksne som har lyst til å synge og som vil lære litt mer om sangteknikk.

Den er også for de som tror de ikkje kan synge.

Mange mennesker synes ikke selv at de er flinke nok til å synge sammen med andre, og velger å late som om de synger, det være seg i kirken, på nasjonaldagen eller sammen med venner og familie. Men de skulle ønske at de våget å stemme i sammen med andre.

Kurset tar sikte på å ufarliggjøre det å synge, og emner som pusteteknikk, sangteknikk og klang inngår i kurset. Tanken med prosjektkoret er at man skal få utviklet sangstemmen gjennom å synge i uhøytidelige omgivelser sammen med andre.

Hvis du vil lære å synge, så kan du!

Prosjektet går over åtte øvingar frå tysdag 11. sept. til tysdag 6.nov. Første øv. er 11. sept.  Det er ingen øving i haustferiane.  Øvingstid er tysdag kl. 18.30- 20 i gamle kafeen i kyrkjelydshuset.

 Som avslutning for prosjektet har vi etter de 8 øvingene et minikonsert for venner og/eller synger i gudstjeneste i Naustdal kirke allehelgensøndag kl.19  (4. Nov.) .

Prosjektet er i regi av Naustdal sokneråd.  Dirigent er Imke Schüren.  Imke er kantor i Naustdal og musikkpedagog.

Det er ingen betaling eller medlemsavgift, fordi dette er et prøveprosjekt. Påmeldingen gjelder for alle åtte samlingene fordi øvingene bygger opp på hverandre!! På slutten av prosjektet vurderer vi om - og  hvis det er aktuelt -  hvordan vi skal fortsette.

 

Påmelding hos Imke Schüren innan tysdag 4. sept.

mobil: 47978908 eller mail: Imke.Schuren@naustdal.kommune.no

alle kan synge - notar - Klikk for stort bilete