Publisert 09.11.2018
lusesjekk

Det er igjen oppdaga lus hos nokre elevar på skulen. Vi oppfordrar alle til å sjekke ungane sine for lus i løpet av veka! Det er lurt å sjekke jamnleg for lus, slik vert det raskt oppdaga og det sprer seg mindre.

Les meir om lus på FHI sine nettsider:
[Les meir]

Publisert 30.10.2018
Kommunevåpen 4 kommuner..

Førde, Gaular, Jølster og Naustdal skal slå seg saman til Sunnfjord kommune frå 1.1.2020. Ved overgang til Sunnfjord kommune er det naudsynt å samordne forskrifter, vedtekter og planverk slik at desse kan bli vedtekne og teke i bruk ved kommunesamanslåinga slik at vi på samanslåingstidspunktet har etablert ein så lik felles praksis som mogeleg.

Publisert 02.10.2018
visma

Det er framleis mange foreldre/ føresette som ikkje har logga seg på Visma Flyt skole. Dette må gjerast snarast!
Som forelder/ føresett skal du legge inn rette telefonnummer og e-postadresse, samt registrere samtykke for dykkar elev. Det er også her de søkjer permisjon for eleven dykkar, søkjer om SFO plass, sjekkar fråvær og karakterar m.m.

De loggar på via ID- porten (bankID på mobil, kodebrikke eller liknande).

Logg deg inn på linken her snarast:

Publisert 20.09.2018
Good Time Charlie 2

Torsdag 20.september hadde Good Time Charlie konsert for ungdomsskulen. Dei underheldt med flott blues- og soulmusikk! Her kan du sjå bilete og video frå konserten!

Publisert 16.08.2018
Naustdal sentrum

Familiekontoret i Førde arrangerer grupper for «Familiar som bur i to hus»

Barnegruppe - frå 7 til 12 år

Ungdomsgruppe – frå 12 år og oppover

Foreldregruppe – etter «Fortsatt Foreldre»-modellen - eine eller begge foreldra kan delta.