Sommarles 2017

Sommaren er ei fin tid for lesing!

Bli med på biblioteket sin lesekonkurranse i sommar!

Alle barn I Naustdal kommune mellom 6 og 13 år er velkomne til å vere med på konkurransen.

Les og vinn

Les minst fem bøker (totalt 200 sider) og ver med i trekkinga av tøffe premiar!

Alle som er med er med i trekkinga om ein digikort-spelar med digikort, og den som les mest vil også vinne ein digikort-spelar med kort.

Det blir både små og store premiar, bøker m.m. Alle får diplom!

I starten av september kårar vi den mest-lesande vinnaren i aldersgruppene 6–9 år og 10–12 år og deler ut premiar.

Korleis vere med?

Alle får utdelt lesekort på skulen (ev. kan du hente i skranken på Kommunehuset). På lesekortet skriv du inn alle bøkene du har lese i sommar.

Les bøker sjølv, eller finn nokon som kan lese for deg. Du kan lese både bøker, teikneseriar og høyre på lydbøker. Hugs at biblioteket også har bøker som er lette å lese.

Lever lesekortet innan 25. august. Elevane i Vevring kan levere lesekorta på skulen.

Sommarles 2017 - Klikk for stort bileteSommarles 2017

Ansvarleg Britt Kringlen. Sist endra 03.07.2017