Strandrydding

Sunnfjord miljøverk har i samarbeid med Naturvernforbundet i Sogn og Fjordane blitt med i ordninga til Kystlotteriet. Naustdal kommune har sekkar og lodd til utdeling på servicekontoret.

Kystlotteriet er eit samarbeid mellom lokalbefolkninga, lokalt og regionalt næringsliv samt ulike sponsorar og samarbeidspartar som tar sikte på å rydde kystlina for marin forsøpling og gje det ny verdi gjennom premiering. Her finn de meir informasjon om kystlotteriet.

For registrering sjå Sunnfjord Miljøverk sine nettsider.

Førdefjorden i solnedgang, Kvellestad. (Torgunn Kvellestad) - Klikk for stort bileteFørdefjorden i solnedgang, Kvellestad. (Torgunn Kvellestad) Torgunn Kvellestad

Sist endra 21.09.2017 av Janne L Svorstøl