Breibandnett til Vevring

Naustdal kommune har søkt og fått innvilga tilskot, i frå Nasjonal kommunikasjonsmynde, til utbygging av breiband i Vevring.

Kommunen er no ferdig med forhandlingar med leverandørar og har gleda av å informere om at Enivest har vunne anbodskonkurransen.

Etter krava i søknad og tilskotstildeling skal områda i og rundt Vevring skule få ein forbetra breibandskapasitet på minimum 30 Mbit/s. Breibandutbygginga vil kunne kome både eksisterande og framtidige innbyggjarar og næringsliv til gode.

Enivest vil tilby ei radiobasert breibandløysing som vil gje ei betydeleg forbetring av internettkapasitet i områda Redalen, Vevring og Kvellestad. Innbyggjarane vil her få adgang til inntil 30/30 Mbps kapasitet.

Vevring skule. - Klikk for stort bilete Øystein Ullaland

Publisert av Ørjan Stubhaug. Ansvarleg Ørjan Stubhaug. Sist endra 28.06.2016